Som especialistes en...

Avaluació inicial

Procés d’entrada a qualsevol dels serveis d’intervenció que es tingui interès d’iniciar. Consisteix en una valoració dels antecedents, de l’estat actual de la persona, de la família i dels objectius que es planteja aconseguir.

Intervenció centrada en la família

Intervenció directa amb la família. És imprescindible per a donar suport a les necessitats que teniu cada una de vosaltres, les famílies en context natural. Per a nosaltres és una prioritat fer equip amb VOSALTRES per a poder aconseguir un canvi global i integral.

Intervenció psicoeducativa Individualitzada

Treballem habilitats de forma integral, global, personalitzada i flexible a cada persona segons les seves necessitats i les de la seva família.

Intervenció psicoeducativa Grupal

L’atenció grupal és una atenció totalment beneficiosa tan a nivell grupal com a nivell individual. Aconseguim cohesió de grup, sentiments de pertinença a nivell emocional, millor autoestima, identitat compartida, comprensió i acceptació del diagnòstic, empatia amb les diferències individuals, habilitats socials, entre moltes d’altres.

Mindfullnes Ioga teràpia

La Yoga teràpia consisteix en una intervenció personalitzada per a fomentar el benestar personal i regulació emocional. Els estudis científics avalen els beneficis de la seva pràctica, tant en la infància com en l’edat adulta.

Formació a professionals

Oferim psicoeducació i assessorament a diferents entorns professionals (professorat, monitoratge, sanitat…) que tinguin a veure amb l’entorn proper i significatiu de les persones autistes.

*Qualsevol dels serveis inclou acompanyament familiar i coordinació externa.

Grup d'acompanyament familiar

Un projecte orientat al recolzament familiar, un espai per a les famílies. Un espai creat especialment per a les famílies on compartir, aportar, recolzar i ser recolzat. Orientat a diferents temes com; compartir vivències, tractar temes d’interès, gestió emocional familiar, factors estressants familiars, vincle amb altres famílies, etcètera.

Serveis